• Paket
search

Coffee 5-pack

229,00 kr

I stället för 245,00 kr

Inkl. moms
38-44

Maskintvätt 40 graderKan torktumlasKan kemtvättasKan tvättas med blekmedelKan strykas

Pigga upp din Stil: Strumpa Coffee

Kaffefärgad elegans möter din garderob med Storfot® - Strumpa Coffee. Detta 5-pack av högklassiga designstrumpor i brun färg är den perfekta lösningen för att ge din vardag en extra touch av stil.

Köp dessa enfärgade strumpor i storlek 38-44 och pigg upp dina fötter och din outfit med kaffefärgad elegans. Coffee-strumporna är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor.

Det här paketet innehåller

 Kundbetyg och recensioner
 (4/5)  - 1 betyg - 1 recension(er)
Visa fördelning
  Säkerhetspolicy

Säkra krypterade betalningar för 100% trygghet

  Leverans

Smidiga leveranser med PostNord och UPS

  Returvillkor

Alltid fri retur

Kaffefärgad Elegans med Coffee-strumpor

Storfot® - Strumpa Coffee erbjuder en sofistikerad touch av kaffefärgad elegans till din garderob. Dessa högklassiga designstrumpor är mer än bara strumpor; de är en stilfull statement som du kan bära varje dag.

  1. Elegant Kaffefärg: Coffee-strumporna kommer i en förtrollande brun färg som ger din outfit en extra dimension. De är perfekta för att skapa en elegant look.
  2. Hög Klass: Tillverkade av högkvalitativa material är Coffee-strumporna bekväma och hållbara. De är redo att följa med dig i alla dina äventyr.
  3. Mångsidiga För Alla Tillfällen: Oavsett om du är på väg till jobbet, en kaffemöte med vänner eller bara slappar hemma, är Coffee-strumporna ett stilsäkert val.
  4. Unisex Design: Coffee-strumporna är unisex och passar både män och kvinnor. Oavsett ditt kön kan du njuta av kaffefärgad stil.

Pigg Upp Din Vardag med Kaffeinspiration: Lägg till en extra dos av kaffefärgad stil i din garderob med Storfot® - Strumpa Coffee. Dessa strumpor är det perfekta s

hsbsco5

Datablad

Material
76% organisk bomull, 22% polyester, 2% elastan
Storlek
38-44
Färg
Brun
Tvättanvisningar
Kan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
Brun
Brun
Ny
 Recensioner
Av (Göteborg, Sverige) den  11 Sep 2020 (Coffee 5-pack) :
(4/5

Åsa

Jättesköna. Sitter bra - har storlek 38. Rödare i färgen än jag hade trott. Skulle gärna köpa fler om det fanns i naturfärger, som mörkt mossgrönt, brun med mer gult i mm.