Alla recensioner

Av Linnea A. (Linköping, Sverige) den  25 Aug 2020 :
(4/5) 
Produkt : Rainbow Too 5-pack

Bekväma och fina

Färgerna bleknar en aning i tvätten, i övrigt är jag nöjd!

 Rapportera
Av Hans A. (Tranås, Sverige) den  17 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt : White City XL 15-pack

Strumpor

Allt bra mycket nöjd!

 Rapportera
Av Jerker N. (Falun, Sverige) den  04 May 2020 :
(4/5) 
Produkt : White City XL 5-pack

Bra strumpor

Jag upplever att de är bra i storlek och utseende, komfortabla därtill. Hade dock väntat mig lite tjockare material men det är inget större problem.

 Rapportera
Av William H. (Öregrund, Sverige) den  13 Jan 2020 :
(5/5) 
Produkt : Boxershorts 3-pack L Vit

Boxershorts 3-pack L Vit

Väldigt sköna, bra kvalité, snabb leverans, lågt pris!

 Rapportera
Av Kerstin E. (Uddevalla, Sverige) den  22 Dec 2019 :
(5/5) 
Produkt : Strumpbyxa 80 den - Svart

Strumbyxa

Bästa köp jag gjort! Superbra kvalite passform och ovanpå det är priset suveränt! Tack StorFot!

 Rapportera
Av Patrik A. (Knivsta, Sverige) den  05 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt : Black City XL 60-pack

Prisvärt

Strumporna sitter riktigt bra på mina fötter, jag har hunnit tvätta vissa en gång i hög temperatur och de sitter fortfarande bra efter åtminstone en tvätt. Skönt också att kasta alla gamla strumpor, ha en sort och slippa sortera när man har tvättat.

 Rapportera
Av Lena L. (Jönköping, Sverige) den  17 Aug 2019 :
(5/5) 
Produkt : Stay-Ups - 2-pack - Vita

Vita stay ups

Fina. Sitter bra men rullar ihop sig i övre kanten rätt mycket. Jag viker dom istället så längden slutar under knät. Det blir jättebra!

 Rapportera
Av Torbjörn J. (Hultsfred, Sverige) den  31 Jul 2019 :
(5/5) 
Produkt : Gray City XL 15-pack

torbjörn

små istorleken fick ta xl men är sköna härlig kvalite får se om dom krymper mycke i tvätten

 Rapportera
Av Martin H. (Helsingborg, Sverige) den  22 Jul 2019 :
(5/5) 
Produkt : Boxershorts 20-pack L Grå

Köpte 20 pack

Helt ärligt så köpte jag dessa för att ha som jobb boxers. Men dessa var skönare än mina Calvin Clein o Björn Borg.
Så tänker köpa fler.

 Rapportera
Av Mikael A. (Dalby, Sverige) den  04 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt : Gray City XL 30-pack

Supernöjd

Grymma sockar

 Rapportera
Av Marie L. (Trollhättan, Sverige) den  08 Dec 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City 15-pack

Mkt nöjd

Bra strumpor som sitter bra på foten. Dessutom lätta att para ihop efter tvätt!

 Rapportera
Av Lilian H. (Hällestad, Sverige) den  12 Oct 2018 :
(5/5) 
Produkt : White City 5-pack

Östgöte

Mycket behagliga på fötterna!

 Rapportera
Av Elenor H. (Köping, Sverige) den  07 Oct 2018 :
(4/5) 
Produkt : Shorty Black 20-pack

Ankel strumpor

Lite stora då jag har storlek 38 men jätte bra sköna och mjuka är helt nöjd

 Rapportera
Av Elenor H. (Köping, Sverige) den  07 Oct 2018 :
(4/5) 
Produkt : Black City 15-pack

Strumpor

Har storlek 38 lite stora men super sköna och mjuka

 Rapportera
Av torbjörn J. (Hultsfred, Sverige) den  09 Sep 2018 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 5-pack

torbjörn

härlig kvalite

 Rapportera
Av per T. (Nättraby, Sverige) den  13 Jul 2018 :
(2/5) 
Produkt : Shorty Black 20-pack

Bra kvalite

Kunde varit 5mm kortare

 Rapportera
Av Ulf R. (Riala, Sverige) den  07 Jul 2018 :
(5/5) 
Produkt : Shorty Black 10-pack

Kn

Mycket nöjd
(¯`*·.¸ PERFEKT ¸.·*´¯)¤ø,¸¸,ø¤º° TOPTRADERAREº¤ø,¸¸,ø¤º°Stort TACK° º¤ø,¸¸,ø¤

 Rapportera
Av olle B. (Järvsö, Sverige) den  06 Jul 2018 :
(4/5) 
Produkt : Black City 5-pack

Olle.B

Strumpor att rekommenderar tunna o sköna ????

 Rapportera
Av Olof L. (Veberöd, Sverige) den  01 Jul 2018 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 15-pack

Tunna och sköna med lagom längd

Tummen upp

 Rapportera
Av Kevin S. (Hofors, Sverige) den  17 Jun 2018 :
(4/5) 
Produkt : Black City 30-pack

Typisk strumpa

Ja. Vad man kan förvänta sig av en strumpa. Sitter inte konstigt på nåt sätt. Känns som kvalitet, tror jag. Inga slarvsydda sömmar iaf som man kan förvänta sig från budgetstrumpor från Asien.

Är du ute efter ett par typiska strumpor som uppfyller dom förväntningar som vem som helst har på ett par strumpor så är det inge fel på dessa.
4* för att jag inte haft dom länge nog än för att veta om dom håller bra.

 Rapportera
Av Kristian G. (Linköping, Sverige) den  13 Jun 2018 :
(5/5) 
Produkt : Shorty Black 10-pack

Super nöjd

Kan omöjligt vara mer nöjd. Tunna och sköna strumpor som sitter kanon. Topp betyg

 Rapportera
Av Kristian G. (Linköping, Sverige) den  13 Jun 2018 :
(5/5) 
Produkt : Shorty White 10-pack

Super nöjd

Riktigt sköna och tunna strumpor som jag varmt kan rekommendera

 Rapportera
Av Mats N. (Malmö, Sverige) den  04 May 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City 30-pack

Strumpa 30-pack Svart

Kanon. Sitter bra och sköna på fötterna.
Bra pris oxå

 Rapportera
Av Kent G. (Lysekil, Sverige) den  23 Apr 2018 :
(5/5) 
Produkt : Shorty Gray 20-pack

Suveräna sockor

Jag har precis börjat använda dessa. Orsaken till att jag köpte var att jag ville ha en socka som var lätt att ta på och dessa motsvarade verkligen mina förväntningar därvidlag.

 Rapportera
Av Henrik R. (VITTSJÖ, Sverige) den  12 Apr 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City XL 5-pack

Fina Strömpor

Bra kvalitet. Snabb leverans. Absolut inte sista gång jag handler hos Stofot. Tack.

 Rapportera
Av Robert P. (HÖGSJÖ, Sverige) den  06 Apr 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City 30-pack

Strumpor

Strumporna sitter perfekt, är bekväma och smidiga! Med andra ord, riktigt bra strumpor!

 Rapportera
Av Andreas N. (Örebro, Sverige) den  25 Mar 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City 5-pack

Sköna

Mycket behagliga strumpor som kom med snabb leverans och bra pris. Rekommenderas

 Rapportera
Av Monika K. (Uppsala, Sverige) den  18 Mar 2018 :
(5/5) 
Produkt : Shorty Gray 10-pack

Allt bra

Superfina och bra, snabb leverans. Vad jag förväntade mig :)

 Rapportera
Av Sandra M. (Vara, Sverige) den  25 Feb 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City XL 5-pack

Strumpa kingsize

Mjuka strumpor som sitter bra på foten

 Rapportera
Av Axel H. (Karlshamn, Sverige) den  24 Feb 2018 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 15-pack

Klockrena!

Sitter perfekt, lagom tunna och sköna. Jag har storlek 45 och dom passar även om det står att det bara är upp till 44. Rekommenderas verkligen!

 Rapportera
Av Per L. (Överkalix, Sverige) den  17 Feb 2018 :
(5/5) 
Produkt : Black City 30-pack

36!par sockor

Suveränt! Bra passform o fina! Och till rätt pris!

 Rapportera
Av Ingrid F. (Falkenberg, Sverige) den  21 Jan 2018 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 15-pack

Toppen!

Superhärliga strumpor med riktigt bra passform trots det breda storleksintervallet. Har storlek 40 och de sitter prima. Hoppas de håller länge!

 Rapportera
Av Alec P. (Göteborg, Sverige) den  18 Jan 2018 :
(5/5) 
Av Stefan L. (Ljungbyhed, Sverige) den  03 Dec 2017 :
(5/5) 
Produkt : Strumpa 50-pack Mix

Vd

Sitter perfekt!

 Rapportera
Av Pontus K. (Fjärås, Sverige) den  16 Nov 2017 :
(3/5) 
Produkt : Shorty Black 10-pack

Otroligt sköna

Såsom rubriken lyder så är jag otroligt nöjd med strumporna!

 Rapportera
Av Thomas P. (Stockholm, Sverige) den  09 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt : Black City 15-pack

Nöjd

Bra passform för mina 44-fötter.

 Rapportera
Av Krister B. (Borrby, Sverige) den  06 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 15-pack

Kanonprodukt

Mycket prisvärda och bra strumpor, sitter bra. Är jättenöjd.

 Rapportera
Av Jesper I. (Lidingö, Sverige) den  03 Nov 2017 :
(1/5) 
Produkt : Black City 30-pack

Små och tunna

De här strumporna är små, passar ej storlek 45. De är också väldigt tunna. Ser ut som man har strumpbyxor på sig. Har gett dem till barnen.

 Rapportera

Svar på recension  Tack för din produktrecension på Sockings.se. Vi är alltid tacksamma för din feedback, oavsett om den är positiv eller negativ. Här är vårt svar på din recension:
Dessa strumpor passar storlek 38-44 och alltså inte 45 och större. Vidare påverkar bredd på fötter strumpans tjocklek då den är töjbar. Vi kommer inom kort även att erbjuda kingsize på dessa svarta strumpor (stl 45-51). Du är självklart välkommen att lämna tillbaka strumporna om de inte motsvarar dina förväntningar. Svar på recension

Svar från Storfot den 03 Nov 2017
Av Kent Håkan G. (Fjärås, Sverige) den  28 Oct 2017 :
(4/5) 
Produkt : White City 5-pack

Upplyftande gång!

Sockorna är mjuka ,sköna och ger en känsla av att gå som på moln.

 Rapportera
Av Maria V. (SOLNA, Sverige) den  09 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt : Black City 30-pack

Maria

Supernöjd!!

 Rapportera
Av Ann-Helen R. (Kalmar, Sverige) den  26 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt : Damstrumpa 15-pack - Mix färg

Många strumpor till ett bra pris!!

Snygga strumpor som sitter på foten utan att snurra runt, även efter tvätt och tummling.

 Rapportera
Av Pierre Å. (Gävle, Sverige) den  24 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt : Black City 5-pack

mycket bra strumpa

mycket bra

 Rapportera
Av Niklas J. (UPPSALA, Sverige) den  19 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt : Black City 5-pack

Bra allroundstrumpor till grymt pris

Jag har storlek 41 och dom här strumporna passar perfekt!

Bra passform, skönt material, lagom tjocka, lagom tunna samt prisvärt...

Funkar även jättebra som kostymstrumpor.

Blir lätt ett nytt 10-pack om nått halvår!

 Rapportera
Av Klara L. (KUNGSBACKA, Sverige) den  19 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 15-pack

Sköna

Tunna, mjuka och sköna. Hoppas att de håller länge trotts att de är tunna.

 Rapportera
Av Kia B. (GÖTEBORG, Sverige) den  17 Sep 2017 :
(3/5) 
Produkt : Damstrumpa 5-pack - Grå

Grå damstrumpor

Lite trånga och smal resårer.

 Rapportera
Av Mathilda W. (Visingsö, Sverige) den  06 Sep 2017 :
(4/5) 
Produkt : Shorty Black 20-pack

Ankelsocka

Sockan känns jättebra och verkar sitta uppe bra. Jag gillar att det är lite glans i sockan.

 Rapportera
Av Sandra H. (ÖSTERSUND, Sverige) den  03 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt : Shorty White 10-pack

Sandra

Tunna och sköna! Bra kvalité.

 Rapportera
Av Erik Tobias L. (Sala, Sverige) den  01 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt : Strumpa 5-pack Svart

Strumpor

Satt helt perfekt!

 Rapportera
Av Bert H. (Gällivare, Sverige) den  17 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt : White City 5-pack

Strumpor.

Fantastiskt fina strumpor av mycket hög kvalité. Blixtsnabb leverans. Jag rekommenderar verkligen detta företag.

 Rapportera
Av Mikael L. (SÖDERHAMN, Sverige) den  15 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt : Gray City 30-pack

Bra!

Bra strumpor! Har storlek 42-43. SItter jättebra!

 Rapportera