Från beställning till mottagning

Vi packar vanligtvis beställningar samma dag som de görs, och skickar dem sedan senast nästkommande arbetsdag. Detta innebär att du kan räkna med att få din beställning inom 5 till 10 arbetsdagar.

Vi skickar med

Returer

Vill du returnera ditt köp? Inga problem!

 1. Skicka ett mail till info@storfot.se och meddela att du vill returnera.
  Inkludera referensnumret på din beställning.
 2. Skicka sedan din retur till:
  Storfot AB
  Gräsandsvägen 372 73
  Ronneby
 3. Klart!

Så fort vi mottagit din retur betalar vi tillbaka dig med samma betalsätt du gjort din beställning på. OBS! Vi ersätter inte kostnaden för frakt vid retur.

Ångerrätt

Du har rätt att returnera dina beställda produkter inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag 1.

Vill du utöva ångerrätten ska du till näringsidkaren skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att returnera din order (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post).

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.