Minty 10-pack

Minty 10-pack Storfot Socks 249

Köp 10 par Candy socks - Vita högklassiga strumpor med lös resår. Snygga både innan- och utanpå jeansen eller tajtsen.

Material: 76% bomull, 22% polyester, 2% elastan

Maskintvätt 60 graderKan torktumlasKan kemtvättasKan tvättas med blekmedelKan strykas

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

220.15220 kr

-15%

259 kr

Instead of 247 kr

Stl
35-41
Färg
Vit

  Paketets innehåll

  Recensioner

  Av (Lund, Sverige) den 10 Oct 2019 (Minty 10-pack)
  (5/5
  Kunden har betygsatt produkten, men har inte skrivit någon recension

  Datablad

  Material 76% organisk bomull, 22% polyester, 2% elastan
  Storlek 35-41
  Färg Vit
  Tvättanvisningar Kan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
  Referens cswh10

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.