Gray City XL

Gray City XL Storfot Socks 199

Skön, klassisk och snygg kingsize strumpa med hög kvalitet och hållbarhet i grå färg.

Unisex - Passar både man och kvinna.

More details

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

4545 kr

Stl
45-51

This product is no longer in stock

  Recensioner

  Datablad

  Material 76% organisk bomull, 22% polyester, 2% elastan
  Storlek 45-51
  Avdelning Kingsize
  Vikt 34 g
  Totallängd 32 cm
  Referens hsbsblkg

  Mer information

  Bekväm, klassisk och snygg strumpa med hög kvalitet och hållbarhet i grå färg. Storlek kingsize.

  76% bomull, 22% polyester, 2% elastan.

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.