Din egen mix
Mixa färger och storlekar
Mixa & Köp
Prickiga knästrumpor Grå View larger

Prickiga knästrumpor Grå

Prickiga knästrumpor Grå Storfot Socks 167

Storlek: 35 - 41

Längd: ca. 55 cm

Material: 75% bomull, 20% polyester och 5% elastan

Köp grå knästrumpor med vita prickar här. Hög kvalitet och bra pris!

More details

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

6969 kr

Storlek
35-41

I lager

  Recensioner

  Av (Sollentuna, Sverige) den 03 Nov 2018 (Prickiga knästrumpor Grå)
  (4/5
  Kunden har betygsatt produkten, men har inte skrivit någon recension

  Datablad

  Storlek35-41
  TvättanvisningarKan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
  Referensprknstgr

  Mer information

  Gråvitprickiga knästrumpor.

  Storlek: 35 - 41.

  Längd: ca. 55 cm.

  Material: 75% bomull, 20% polyester och 5% elastan.

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.