Leveranser

Från beställning till mottagning

Vi packar vanligtvis beställningar samma dag som de görs, och skickar dem sedan senast nästkommande arbetsdag. Detta innebär att du kan räkna med att få din beställning inom 2 till 4 arbetsdagar.

När du gör en beställning för mer än 599 kr bjuder vi på frakten.

Vi skickar med

Returer

Vill du returnera ditt köp? Inga problem!

  1. Skicka ett mail till info@storfot.se och meddela att du vill returnera.
    Inkludera referensnumret på din beställning.
  2. Du får ett mail tillbaka med en QR-kod.
  3. Ta med paketet till ett PostNord-ombud och visa upp QR-koden.
  4. Klart!

Så fort vi mottagit din retur betalar vi tillbaka dig med samma betalsätt du gjort din beställning på.

Ångerrätt

Du har rätt att returnera dina beställda produkter inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag 1.

Vill du utöva ångerrätten ska du till näringsidkaren skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att returnera din order (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post).

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Leverans och villkor för köp av Presentkort

Här kan du läsa om villkoren för köp av presentkort hos oss.

Köpvillkor

När du köper presentkort hos oss kan du ångra ditt köp inom 14 dagar. För att göra detta, mejla oss på info@storfot.se och ange ditt ordernummer samt meddela att du vill ångra ditt köp. I detta fall återbetalar vi dig på samma sätt du betalat ditt presentkort. Vanligtvis inom 5-7 bankdagar. Presentkortet är giltigt i 365 dagar efter köpdatumet.

Leverans

Du får tillgång till materialet som behövs till ditt presentkort direkt när du slutfört din beställning. Du kan välja mellan 2 leveranssätt;
1. E-posta presentkortet direkt till mottagaren - Presentkortet levereras till den e-postadress du valt och på det datum och den tidpunkt du valt, alternativt direkt när din beställning är slutförd (om du inte anger ett senare datum).
... eller ...
2. Skriva ut presentkortet själv - Så fort din beställning är slutförd skickar vi ett mejl innehållande en PDF-fil med informationen du angivit när du skapade ditt presentkort på vår sida.


Köp ett presentkort nu