Gray City 30-pack

Gray City 30-pack Storfot Socks 15

Köp högklassiga, sköna och mjuka strumpor av 76% bomull för man och kvinna. 30 par härligt följsamma strumpor i spräcklig grå färg som klär dina fötter perfekt både för festliga tillfällen och till vardags.

Grå strumpa

Mer detaljer

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

599599,00 kr

istället för 1 350,00 kr

Stl
38-44

I lager

  Paketets innehåll

  Recensioner

  Av (SÖDERHAMN, Sverige) den 15 Aug 2017 (Gray City 30-pack)
  (5/5

  Bra!

  Bra strumpor! Har storlek 42-43. SItter jättebra!

   Rapportera

  Datablad

  Material 76% organisk bomull, 22% polyester, 2% elastan
  Storlek 38-44
  Avdelning Storpack / Herr / Dam
  Tvättanvisningar Kan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
  Vikt 954 g
  Referens hsspgr30

  Mer information

  Köp ditt storpack (30 par strumpor) av denna underbart sköna och snygga strumpa.

  Alltid gratis frakt på detta 30-pack och snabb leverans. Färg: Grå.

  76% bomull, 22% polyester, 2% elastan.

  Maskintvätt 60 graderKan torktumlasKan kemtvättasTvättas ej med blekmedelKan strykas

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.