Prickiga barnstrumpor med rosett 5-pack

Prickiga barnstrumpor med rosett 5-pack Storfot Socks 172

Köp prickiga barnstrumpor med rosett till barn mellan 6 och 8 år här. Färger som ingår i detta paket: Se produktbild.

More details

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

84.1584,15 kr

-15%

99,00 kr

Stl
29-33

  Recensioner

  Datablad

  Material 90% bomull, 7% polyester, 3% spandex
  Storlek 29-33
  Avdelning Barn
  Referens prbstro5

  Mer information

  Köp prickiga barnstrumpor med rosett till barn mellan 6 och 8 år här. Färger som ingår i detta paket: Se produktbild.

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.