Anti-slip barnstrumpa 3-pack - Röd, Vit & Blå

Anti-slip barnstrumpa 3-pack - Röd, Vit & Blå Storfot Socks 79

Material: 90% bomull, 7% polyester, 3% spandex

Storlek: 22-27

Ålder: 2-4 år

Maskintvätt 60 graderKan torktumlasKan kemtvättasTvättas ej med blekmedelStrykes ej

Köp denna miljövänliga barnstrumpa i 3-pack med halkskydd 100% fri från PVC. Barnstrumpor i 3-pack i olika färger (röd, vit och blå). Strumpa till barn mellan 2-4 år.

More details

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

6969 kr

Stl
22-27

I lager

  Recensioner

  Av (Ockelbo, Sverige) den 14 Feb 2020 (Anti-slip barnstrumpa 3-pack - Röd, Vit & Blå)
  (1/5
  Kunden har betygsatt produkten, men har inte skrivit någon recension

  Datablad

  Material 90% bomull, 7% polyester, 3% spandex
  Storlek 22-27
  Avdelning Barn
  Halkskydd Ja
  Referens stbnasrwb

  Mer information

  Köp barnstrumpor i 3-pack till lågt pris. Strumpor med antislip till lågt pris, snabb leverans och trygg betalning. Färger: Röd, vit, blå

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.