Produkt tillagd
Hjärtligt välkommen till Storfot.se! 😊
Här köper du strumpor i olika färger, storlekar och utföranden i storpack.
Köp strumpor i storpack
Klicka på mig för att chatta om du vill ha hjälp. (OBS! Akta ögat! 🧐)
. . .
Barnstrumpor 20-pack - Enfärgade View larger

Lillfot 18-pack - Enfärgade

Lillfot 18-pack - Enfärgade Storfot Socks 138

Maskintvätt 40 graderKan torktumlasKan kemtvättasTvättas ej med blekmedelKan strykas

Köp detta storpack med barnstrumpor för barn mellan 3 och 7 år. I paketet finns strumpor i 9 olika färger för alla tillfällen. Paketet består av 18 par barnstrumpor i onesize-storlek 24 - 30. Passar utmärkt till både flickor och pojkar.

Alla strumpor i detta paket är tillverkade av 100% återvunnen bomull.

More details

Tvättråd

Våra strumpor håller mycket god kvalitet (se bara på våra utomordentliga betyg!) och kan tvättas i 60 grader. Men för att bibehålla strumpans lyster och kvalitet så länge som möjligt rekommenderar vi att du tvättar strumporna i 40 grader samt torkar dem i torkskåp istället för tumlare. Försök också om möjligt att tvätta med liknande färger.

Gratis retur

Skulle du av någon outgrundlig anledning vilja returnera en beställning står vi självklart för fraktkostnaden. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Då får du full återbetalning och ersättning för din returkostnad.

379379 kr

Instead of 810 kr

Storlek
24-30

  Paketets innehåll

  Recensioner

  Datablad

  Material76% organisk återvunnen bomull, 22% polyester, 2% elastan
  Storlek24-30
  TvättanvisningarKan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
  GrönGrön
  RödRöd
  BlåBlå
  OrangeOrange
  SvartSvart
  VitVit
  GråGrå
  RosaRosa
  Återvunnen bomullJa
  Vikt920 g
  Referenslf-18

  Mer information

  Köp detta storpack (18 par barnstrumpor) med barnstrumpor för barn mellan 3 och 7 år. I paketet finns strumpor i 9 olika färger för alla tillfällen.

  Alla strumpor i detta paket är tillverkade av 100% återvunnen bomull.

  Leverans

  Fri frakt när du handlar för minst 600 kr! Du kan räkna med att få din beställning inom 2-4 bankdagar när du handlar strumpor i storpack hos oss. Det kan dock förekomma omständigheter, då vi har mycket beställningar att paketera och skicka, som gör att det kan dröja ytterligare någon dag innan du får dina strumpor.

  Vi skickar med PostNord - Varubrev eller paket. Får strumporna plats i din brevlåda hamnar de där, annars finns de att hämta ut hos ditt närmaste postombud.