• Paket
search

Barn - White City 10-pack

249,00 kr

I stället för 590,00 kr

Inkl. moms
24-30

White City 10-pack Barnstrumpor Storlek 24-30Hållbara, Bekväma och Stilfulla

Storfots "White City" 10-pack barnstrumpor är det ultimata valet för ditt barns fötter. Dessa strumpor kombinerar stil och komfort och är speciellt utformade för små äventyrare.

Det här paketet innehåller

 Kundbetyg och recensioner
Ingen recension ännu
  Säkerhetspolicy

Säkra krypterade betalningar för 100% trygghet

  Leverans

Smidiga leveranser med PostNord och UPS

  Returvillkor

Alltid fri retur

Utforska White City 10-pack - Eleganta Barnstrumpor i Praktiska Färger

Det finns något speciellt med att ha ett par strumpor som både är bekväma och stiliga. White City 10-pack barnstrumpor är den smarta lösningen för att hålla dina barns fötter glada och trendiga. Varje par är skapade med tanke på både design och kvalitet.

För Finare Fötter

White City-strumpor är en hyllning till stil och komfort. Här är några skäl att älska dem:

  • Eleganta Färger: Varje 10-pack innehåller en palett av praktiska färger som passar för alla tillfällen. Oavsett om det är skoldagen, en speciell fest eller en avslappnad helg, kommer du alltid att ha rätt färg att matcha med.
  • Högkvalitativt Material: Våra barnstrumpor är tillverkade med omtanke och består av 76% bomull, 22% polyester och 2% elastan. Detta garanterar att dina barns fötter känner sig bekväma hela dagen.
  • Funktion och Stil: Våra strumpor är inte bara snygga, de är också utformade för att vara bekväma hela dagen. Rätt balans mellan tjocklek och elasticitet gör att dina barns fötter mår bra oavsett aktivitet.

För Alla Tillfällen

White City 10-pack är mer än bara strumpor, de är mångsidiga och passar för alla tillfällen:

  • Skolans Dagar: Låt ditt barn gå till skolan med stil och komfort. Våra strumpor är robusta nog för att klara av allt skolarbete.
  • Festliga Högtider: Oavsett om det är födelsedagskalas eller familjehögtider, ger våra strumpor en elegant touch till din barns outfit.
  • Vardagens Bekvämlighet: Oavsett om det är avkoppling hemma eller lek utomhus, är våra strumpor det perfekta valet.

Unisex Design för Alla Barn

Vi förstår att alla barn är unika, och våra strumpor är utformade med det i åtanke. White City-strumporna är unisex och passar lika bra för pojkar som för flickor. Oavsett ålder kommer ditt barn att älska att bära dem.

Beställ White City 10-pack Nu

För en sofistikerad stil och överlägsen komfort är White City 10-pack barnstrumpor det självklara valet. Ge dina barns fötter den uppmärksamhet de förtjänar med dessa eleganta strumpor. Beställ ditt 10-pack idag och låt dina barn uppleva skillnaden i stil och komfort. Låt White City-strumporna förgylla deras dagar!

sfwcki10-2430

Datablad

Material
76% organisk återvunnen bomull, 22% polyester, 2% elastan
Storlek
24-30
Färg
Vit
Tvättanvisningar
Kan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
Återvunnen bomull
Ja
 Recensioner

Var den första att skriva en recension !