Era strumpor i storlek 38-44 - passar de verkligen både 38:or och 44:or?

Ja. Spannet kan verka stort, men vi har noggrannt valt mängd olika material i våra strumpor för att de ska vara både följsamma, tunna, mjuka och skonsamma för miljön.

Jag behöver hjälp att beställa strumpor - Hur?

Ring: 0709 106 546 (mån-tis kl. 8.00 - 12.30). Övriga tider ber vi dig kontakta oss via chat eller e-post.

Vad skiljer Storfot strumpor från andra strumpmärken?

Storfot strumpor utmärker sig genom att erbjuda högkvalitativa strumpor i praktiska storpack till mycket förmånliga priser. Vårt fokus ligger på komfort, stil och prisvärdhet, vilket gör oss till det självklara valet för dem som värdesätter både kvalitet och ekonomi.

Vilket material används i Storfot strumpor?

Våra strumpor är tillverkade av en noggrant utvald blandning av material, inklusive 76% bomull, 22% polyester och 2% elastan. Denna sammansättning säkerställer att våra strumpor är mjuka, stretchiga och hållbara samtidigt som de andas för att hålla dina fötter fräscha.

Vad är fördelarna med att köpa strumpor i storpack?

Att köpa strumpor i storpack har flera fördelar. Det innebär att du alltid har gott om strumpor till hands och slipper oroa dig för att gå tom. Dessutom sparar du tid och pengar genom att sällan behöva köpa strumpor och dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser.

Erbjuder ni någon form av garanti?

Ja, vi strävar efter att du ska vara helt nöjd med våra produkter. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi en pengarna-tillbaka-garanti vid retur. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Vilka storlekar finns tillgängliga för era strumpor?

Vi erbjuder ett brett urval av storlekar för att passa alla. Våra storleksintervall inkluderar 24-30, 31-37, 38-44 och 45-51, vilket gör våra strumpor lämpliga för hela familjen.

Hur snabbt levererar ni beställningar?

Vi strävar efter att leverera dina beställningar så snabbt som möjligt. Våra leveranser är normalt sett snabba och effektiva, så du kan förvänta dig att få dina strumpor inom kort tid efter att du har lagt din beställning.

Ifall de strumpor du beställt inte finns i vårt lager i Sverige tillverkar vi dem on-demand inom 1 dag i vår fabrik i Turkiet. Leveranstiden är 5-10 dagar.

Har ni några andra strumpalternativ förutom storpack?

Ja, förutom våra populära 100-pack och 200-pack erbjuder vi även Family Mix-alternativet där du kan välja en storlek för varje familjemedlem. Dessutom har vi bekväma ankelstrumpor i storpack för alla tillfällen.

Vad tycker andra som handlat hos er?

De älskar Storfot strumpor och återkommer för att shoppa igen. Läs våra kunders egna ord här.