• Paket
search

Sweet Powder 5-pack

229,00 kr

I stället för 245,00 kr

Inkl. moms
35-41

Maskintvätt 40 graderKan torktumlasKan kemtvättasTvättas ej med blekmedelKan strykas

Snyggt & Bekvämt: Candy Socks i Grå

Förvandla din vardag med vårt Candy Socks i grå färg från Storfot. Dessa eleganta damstrumpor med lös resår ger dig både stil och komfort.

Utforska vår kollektion av Candy Socks i grått och upptäck hur du kan sätta en stilfull prägel på dina steg. Beställ dina grå Candy Socks nu och låt dina fötter få smaka på komfort och elegans!

Det här paketet innehåller

 Kundbetyg och recensioner
Ingen recension ännu
  Säkerhetspolicy

Säkra krypterade betalningar för 100% trygghet

  Leverans

Smidiga leveranser med PostNord och UPS

  Returvillkor

Alltid fri retur

Varför Välja Candy Socks i Grå

Våra Candy Socks i grå färg är mer än bara strumpor – de är en smakfull kombination av komfort och stil som kommer att följa dig genom varje ögonblick i din dag.

  1. Lös Resår: Candy Socks har en specialdesignad lös resår som ger en oöverträffad passform. Dina fötter kommer att älska friheten de ger.
  2. Elegant Stil: Den gråa färgen ger en elegant touch till din dagliga outfit. Oavsett om du är på kontoret, en middag med vänner eller bara njuter av en avkopplande kväll, kommer Candy Socks i grått att komplettera din stil.
  3. Kvalitet som Varar: Tillverkade med omsorg av högkvalitativa material (76% organisk bomull, 22% polyester, 2% elastan) som garanterar långvarig komfort och hållbarhet.
  4. Passar Alla Ögonblick: Candy Socks i grå färg är så mångsidiga att de passar för alla ögonblick, från vardag till speciella tillfällen. Storlekarna från 35 till 41 gör dem till det perfekta valet för många.

För en stilfull och bekväm upplevelse: Låt dina fötter njuta av en smakfull upplevelse med Candy Socks i grått. Ge din garderob en elegant och bekväm uppgradering med Storfots kvalitetsstrumpor.

Beställ nu och sätt elegans på ditt steg med Candy Socks i grå färg: Utforska vår kollektion av Candy Socks i grått och låt dina fötter få smaka på komfort och stil samtidigt. Gör din beställning idag och upplev hur dina steg kan bli en elegant njutning.

csgray5

Datablad

Material
76% organisk bomull, 22% polyester, 2% elastan
Storlek
35-41
Avdelning
Dam
Detta pakets innehåll
5 x Candy Sock Sweet Powder
Tvättanvisningar
Kan maskintvättas i 60°, men håller bättre av tvätt i 40°. Kan torktumlas, men håller bättre av torkning i torkskåp.
Grå
Grå
Ny
 Recensioner

Var den första att skriva en recension !