search

Onyx Black Strumpor

55,00 kr
Inkl. moms
40-45

Maskintvätt 30 graderKan torktumlasKan kemtvättasTvättas ej med blekmedelKan strykas

Elegant och Tidslös:

Stil och Komfort i Perfekt Harmoni:

Onyx Black Strumporna är en tidlös klassiker som utstrålar elegans. Tillverkade av högkvalitativ kammad bomull för att hålla dina fötter friska och bekväma, dessa strumpor erbjuder en perfekt balans mellan stil och komfort. Uppgradera din strumpkollektion med våra Onyx Black Strumpor idag.

Nöjd Kundgaranti:

Vi är övertygade om kvaliteten på våra Onyx Black Strumpor, och det är därför vi erbjuder en nöjd kundgaranti. Om du av någon anledning inte är 100% nöjd med ditt köp, returnera helt enkelt dina strumpor för en full återbetalning. Inga frågor ställda. Vi är stolta över att vara den enda varumärkesägaren och försäljaren av dessa strumpor.

 Kundbetyg och recensioner
Ingen recension ännu
  Säkerhetspolicy

Säkra krypterade betalningar för 100% trygghet

  Leverans

Smidiga leveranser med PostNord och UPS

  Returvillkor

Alltid fri retur

Förstklassig Kvalitet och Hållbarhet:

Onyx Black Strumporna är mer än bara ett stilmedvetet val. De är tillverkade av högkvalitativ kammad bomull som ger utmärkt andningsförmåga och fuktreglering. Detta innebär att dina fötter förblir friska och torra oavsett om du är på jobbet eller på fritiden.

Våra strumpor har en formanpassande kompression som ger en perfekt passform och stöd för dina fötter. De är inte för tunna och inte för tjocka - de är precis rätt. Detta gör dem idealiska för en mängd olika tillfällen, från kontoret till hemmet.

De har förstärkta tår och hälar för ökad hållbarhet och en platt handbunden söm vid tårna för extra komfort. Du kommer att älska hur dessa strumpor känns på dina fötter.

Skötselanvisningar:

Tvätta i ljummet vatten, max 30°C / 86°F. Torktumla vid låg värme (max 30°C / 86°F), men bäst resultat med lufttorkning. Strumporna kan verka ha krympt efter tvätt, men de återgår till sin ursprungliga form när du bär dem. Våra strumpor krymper inte och tappar inte formen efter tvätt.

osob40-45

Datablad

Material
80% Bomull, 17% polyamid, 3% elastan
Storlek
40-45
Färg
Svart
Tvättanvisningar
Tvätta i ljummet vatten, max 30°C. Torktumla på låg värme (max 30°C), men bästa resultat uppnås med lufttorkning.
Mönster
Enfärgat
 Recensioner

Var den första att skriva en recension !