Alla recensioner

Av Aurelian D. (Falun, Sverige) den 28 Mar 2022 :
(1/5) 
Produkt betygsatt : Strumpor Pride - Small Stripes

Fel storlek

Jag har beställt 4 pussar och fick fel storlek. Besviken!

Rapportera missbruk

recension svar  Hej Aurelian och tack för din feedback!
Dessa strumpor är i storlek 38-44. Var det den du önskade?
Om du inte fick rätt storlek - vilken storlek fick du? Och vilken önskar du?
Återkom så snart du kan så hjälper jag dig
/Joel recension svar

Svar från Storfot den 29 Mar 2022
Av Magnus K. (Linköping, Sverige) den 26 Feb 2022 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Black City 15-pack

Black city

Väldigt sköna och följsamma strumpor. Har bra passform med elasticitet.

Rapportera missbruk
Av Bengt S. (Hönö, Sverige) den 02 Feb 2022 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Black City XL 15-pack

Strumpor

Snabb leverans
Bra passform
Sitter kvar utmärkt på foten och benet
Hoppas nu bara att de håller bra också!

Rapportera missbruk
Av Ivona K. (Lagan, Sverige) den 16 Dec 2021 :
(5/5) 
Av Johan M. (Kungsbacka, Sverige) den 07 May 2021 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Strumpor Pride XL - Big Stripes

äntligen en stumpa som är bra i storlek

Sitter så skönt, klämmer inte och bra storlek

Rapportera missbruk
Av Johan M. (Kungsbacka, Sverige) den 07 May 2021 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Strumpor Pride XL - Small Stripes

underbart

Sitter så skönt, klämmer inte och bra storlek

Rapportera missbruk
Av Louise H. (Kristianstad, Sverige) den 27 Jan 2021 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Candy Sock - Sweet Licorice

Louise

Jätte bekvämma strumpor. Tappar inte formen i tvätten.

Rapportera missbruk
Av Louise H. (Kristianstad, Sverige) den 11 Jan 2021 :
(4/5) 
Produkt betygsatt : White City Strumpa

Louise

Något liten i storlek, men annars skön strumpa

Rapportera missbruk
Av Louise H. (Kristianstad, Sverige) den 11 Jan 2021 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Candy Sock - Minty

Louise

Jättefina och sköna att ta på fötterna!

Rapportera missbruk
Av Louise H. (Kristianstad, Sverige) den 11 Jan 2021 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Shorty White 10-pack (stl 35-39)

Louise

Mjuka och bekväma!

Rapportera missbruk
Av Åsa S. (Göteborg, Sverige) den 11 Sep 2020 :
(4/5) 
Produkt betygsatt : Coffee 5-pack

Åsa

Jättesköna. Sitter bra - har storlek 38. Rödare i färgen än jag hade trott. Skulle gärna köpa fler om det fanns i naturfärger, som mörkt mossgrönt, brun med mer gult i mm.

Rapportera missbruk
Av Linnea A. (Linköping, Sverige) den 25 Aug 2020 :
(4/5) 
Produkt betygsatt : Rainbow Too 5-pack

Bekväma och fina

Färgerna bleknar en aning i tvätten, i övrigt är jag nöjd!

Rapportera missbruk
Av Hans A. (Tranås, Sverige) den 17 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : White City XL 15-pack

Strumpor

Allt bra mycket nöjd!

Rapportera missbruk
Av Jerker N. (Falun, Sverige) den 04 May 2020 :
(4/5) 
Produkt betygsatt : White City XL 5-pack

Bra strumpor

Jag upplever att de är bra i storlek och utseende, komfortabla därtill. Hade dock väntat mig lite tjockare material men det är inget större problem.

Rapportera missbruk
Av William H. (Öregrund, Sverige) den 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Boxershorts 3-pack L Vit

Boxershorts 3-pack L Vit

Väldigt sköna, bra kvalité, snabb leverans, lågt pris!

Rapportera missbruk
Av Kerstin E. (Uddevalla, Sverige) den 22 Dec 2019 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Strumpbyxa 80 den - Svart

Strumbyxa

Bästa köp jag gjort! Superbra kvalite passform och ovanpå det är priset suveränt! Tack StorFot!

Rapportera missbruk
Av Patrik A. (Knivsta, Sverige) den 05 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Black City XL 60-pack

Prisvärt

Strumporna sitter riktigt bra på mina fötter, jag har hunnit tvätta vissa en gång i hög temperatur och de sitter fortfarande bra efter åtminstone en tvätt. Skönt också att kasta alla gamla strumpor, ha en sort och slippa sortera när man har tvättat.

Rapportera missbruk
Av Lena L. (Jönköping, Sverige) den 17 Aug 2019 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Stay-Ups - 2-pack - Vita

Vita stay ups

Fina. Sitter bra men rullar ihop sig i övre kanten rätt mycket. Jag viker dom istället så längden slutar under knät. Det blir jättebra!

Rapportera missbruk
Av Torbjörn J. (Hultsfred, Sverige) den 31 Jul 2019 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Gray City XL 15-pack

torbjörn

små istorleken fick ta xl men är sköna härlig kvalite får se om dom krymper mycke i tvätten

Rapportera missbruk
Av Martin H. (Helsingborg, Sverige) den 22 Jul 2019 :
(5/5) 
Produkt betygsatt : Boxershorts 20-pack L Grå

Köpte 20 pack

Helt ärligt så köpte jag dessa för att ha som jobb boxers. Men dessa var skönare än mina Calvin Clein o Björn Borg.
Så tänker köpa fler.

Rapportera missbruk