• Paket
search

Onyx Black Strumpor 5-pack

229,00 kr

I stället för 275,00 kr

Inkl. moms
40-45

Maskintvätt 30 graderKan torktumlasKan kemtvättasTvättas ej med blekmedelKan strykas

Stil och Komfort i Mängd:

Eleganta och Tidslösa:

Få fem gånger mer stil och komfort med vårt Onyx Black Strumpor 5-Pack. Dessa eleganta och tidlösa strumpor är tillverkade av högkvalitativ kammad bomull för att hålla dina fötter friska och bekväma i mängder. Uppgradera din strumpkollektion idag!

Nöjd Kundgaranti:

Vi är övertygade om kvaliteten på våra Onyx Black Strumpor, och det är därför vi erbjuder en nöjd kundgaranti. Om du av någon anledning inte är 100% nöjd med ditt köp, returnera helt enkelt dina strumpor för en full återbetalning. Inga frågor ställda. Vi är stolta över att vara den enda varumärkesägaren och försäljaren av dessa strumpor.

Det här paketet innehåller

 Kundbetyg och recensioner
Ingen recension ännu
  Säkerhetspolicy

Säkra krypterade betalningar för 100% trygghet

  Leverans

Smidiga leveranser med PostNord och UPS

  Returvillkor

Alltid fri retur

Förstklassig Kvalitet och Mångsidighet:

Onyx Black Strumpor 5-Pack erbjuder förstklassig kvalitet och mångsidighet i mängder. Varje par är tillverkat av högkvalitativ kammad bomull som ger utmärkt andningsförmåga och fuktreglering. Dina fötter kommer att älska känslan av dessa strumpor oavsett om du är på kontoret eller i vardagen.

Med fem par i varje förpackning får du mängder av stil och komfort till ett fantastiskt pris. De har en formanpassande kompression som ger en perfekt passform och stöd för dina fötter. Förstärkta tår och hälar garanterar hållbarhet, och platt handbunden söm vid tårna ger extra komfort.

Skötselanvisningar:

Tvätta i ljummet vatten, max 30°C / 86°F. Torktumla vid låg värme (max 30°C / 86°F), men bäst resultat med lufttorkning. Strumporna kan verka ha krympt efter tvätt, men de återgår till sin ursprungliga form när du bär dem. Våra strumpor krymper inte och tappar inte formen efter tvätt.

osob40-45-5

Datablad

Material
80% Bomull, 17% polyamid, 3% elastan
Storlek
40-45
Färg
Svart
Tvättanvisningar
Tvätta i ljummet vatten, max 30°C. Torktumla på låg värme (max 30°C), men bästa resultat uppnås med lufttorkning.
Mönster
Enfärgat
 Recensioner

Var den första att skriva en recension !